Matchprogram Nyheter

Årets första allsvenska derbyprogram är här!

Säsongens första allsvenska hemmaderby spelas mot AIK. Inför matchen har vi träffat en spelare som verkligen förstår vikten av derbyn, nämligen Fredrik Hammar. Läs Tompa Fagers Hammar-intervju och mycket annat i vårt 32-sidiga nummer.

I vårens näst sista hemmamatch står AIK för motståndet på Nya Söderstadion. Till matchen har vi vår vana trogen tagit fram ett matchprogram med 32 sidor Hammarbyläsning. I vår spelarintervju har vi pratat med Fredrik Hammar som bland annat bjussar på en pinsam anekdot som involverar Imad Khalili och hans vita sneakers.

Bland övrigt innehåll finns artiklar om Islandsbajare, fanzinet Bajenvrålet, Bengt ”Julle” Gustavsson och Non Plus Ultras Cykelklubb. Dessutom ett derbyquiz att stilla nerverna med.

Stående inslag som panelen, Hagströms ledare, statistik och laguppställningar hittar du givetvis också i programmet.

Matchprogrammet kostar 40 kronor och du hittar det hos våra försäljare i området kring arenan innan match.  Det finns också på 69:ans Spel & Tobak på Götgatan 69 hela helgen. Den som vill ha ett exemplar hem i brevlådan gör en beställning i vår egen webbshop.