Nyheter

Tack för den här säsongen!

Tack till alla er som under det här året gjort det möjligt att ge ut matchprogrammet.

Nummer ett är så klart alla ni som köper det, er skara blir lite större för varje säsong. Tack vare er har vi har nått en nivå där matchförsäljningen normalt täcker utgifterna även när publiksiffrorna är lägre. En del av överskottet har vi under säsongen använt till att stötta handbollen, Bajen Fans Hockey och bandyn i Hammarby. Vi kunde också lämna ett bidrag till insamlingen till förmån för Hammarbysupportern Pontus som blev brutalt misshandlad i Falkenberg.

Vi vill också tacka årets annonsörer och Hammarby Fotboll. Supportrarnas matchprogram är redaktionellt fristående från klubben, men det hindrar inte att vi har ett visst samarbete – som vi anser fungerar bra.

Och så vill vi passa på att hylla dem som ingår i försäljningsorganisationen. Vi talar om ett gäng genuina bajare som väljer bort före-match-ölen för att kränga program. Organisationen kring matchprogrammet skulle haverera utan de här personernas lojalitet. Stort tack!

Och så ses vi igen nästa år. Vi kommer att fortsätt utgivningen och hoppas även kunna utveckla matchprogrammet ytterligare.

Redaktionen