Matchprogram Program 2014

Supportrarnas Matchprogram #2 – 2014

Ny hemmamatch, nytt program. Här följer lite information om vad som ingår i måndagens match, Ängelholm kommer på besök på Annandag Påsk och jag hoppas att många hittar dit trots att matchen ligger sent i påskhelgen.

I programmet den här veckan hittar du flera bilder från premiärdagen. Uppladdningen på Södermalm, marschen och Tifot. Huvudfokus är dock Gustafs Grankvist intervju med Fredrik Torsteinbø. I den berättar vår unge norrman om flytten, försäsongen och sin uppväxt i Norge. Fredrik är ju en spelare som imponerat under försäsongen och inledningen av Superettan så jag måste säga att Gustafs intervju verkligen kommer lämpligt. Jag läste den själv med stort intresse innan den gick i tryck.

Vidare kan du naturligtvis läsa om motståndarna. Sandra Gaye och Per Cornell gör oss uppdaterade kring gästerna, bland annat genom att Per har intervjuat gästernas tränare Jocke Persson.

Speldatum är den 21:a april. Vad månne historie-Jonas ha att leverera på det datumet? Vad har hänt tidigare i historien just detta datum. Den här gången går vi tillbaka till 1991 och ser vad som hände då.

Den 2:a maj går något spännande av stapeln i Eriksdalshallen, Läs mer om Bajen Rough House i programmet! Magnus Hagström har även tagit reda på och sammanställt var alla spelare som lämnade förra säsongen har tagit vägen.

Detta och mer därtill, aktuell statistik och mängder av sköna bilder av Hasse hittar du i måndagens exemplar.

Programmet köper du för 30 kronor utanför Arenan. Vi kommer att försöka sälja på Södermalm en sväng innan match dessutom. Tobakisten på Götgatan 69 kommer också att ha program på matchdagen.

Vi ses i vimlet!

Pernilla Olsson
Ordförande För Supportrarnas Matchprogram