Matchprogram Program 2019

Hammarby – Dalkurd – Cupprogram #2 – 2019

Supportrarnas Matchprogram presenterar program nummer 177! 16 späckade sidor inför avgörande gruppspelsmatchen mot Dalkurd.

Vår skribent Tommy Fagerberg har gjort en stor intervju med en stärkt Sander Svendsen som bland annat analyserar den för honom motiga säsongen 2018 – och kommer fram till att svårigheterna var det bästa som kunde hänt honom.

Vi har också intervjuat Dalkurds tränare Paul Olausson som hävdar att de inte kommer att spela på resultat utan spela sitt eget spel.

Regissören Andreas Bjunér berättar om filmen 79’ som handlar om Kennedys sista frisparksmål. Filmen har premiär på en dansk fotbollsfilmfestival i mars och kommer visas i Stockholm under våren.

Dessutom: cupinfo med förutsättningarna för fortsättningen, lagbild från senaste hemmacupfajten, läget i handbollen inför en dramatisk serieavslutning och en nyhet – ett quiz!

Vid gruppspelsmatcherna i Svenska cupen gör redaktionen 16-sidiga program som säljs för 20 kronor. Programmet köper du av säljarna utanför arenan eller i 69:ans Tobak på matchdagen. 20 kr kontant eller swish 1234 1817 98.

Det går också att beställa här!