Matchprogram Program 2019

Hammarby – Göteborg #11 2019

Hammarby-Göteborg! Sist fick vi se en magisk frispark och det är något vi minns i ord och bild i det nya numret av Supportrarnas Matchprogram. Men även om vi är nostalgiker och gillar historiskt material i Matchprogrammet så är prio alltid att vara här och nu.

I nr 188 bjuder vi på en stor intervju med Johan Wiland som bland annat berättar att han vill förlänga med Hammarby två år till och att han vill vinna en titel med Bajen – precis som han gjort i sina tidigare klubbar.

Vi har koll på hajpen kring damlaget och har både snackat med spelaren Helén Eke och personerna som ligger bakom publiklyftet på Kanalplan.

Bortalagsinfon består av en intervju med Blåvitt-tränaren Poya Asbaghi och presentation av tre profiler plus vinjetten ”Connections” där vi tittar på spelare som representerat båda lagen – och hittar meriter från UEFA-cupen, Champions League och VM.

En massa annat också förstås och allt är sådant du inte hittar på andra ställen. Till skillnad från fotbollssajterna på nätet återanvänder vi inte sådant som andra skapat utan tar fram helt nytt och eget material varje gång.

Köp programmet av säljarna på Söder eller runt arenan. Finns också i Götgatans Spel & Tobak på Götgatan 69.

40 kr kontant eller Swish 1234 18 17 98.