Matchprogram Program 2019

Årets viktigaste matchprogram är här!

Årets sista matchprogram är här och vi har laddat det med tungt innehåll. Vad sägs om intervjuer med Magyar, Oliver Dovin och Kennedy? Nutid, framtid och dåtid. Detta blir en minnesvärd match och ett minnesvärt matchprogram.

Vi står inför en väldigt speciell match i avslutningsomgången av Allsvenskan 2019. Står stjärnorna rätt under lördagen så blir sången om att ”SM-guldet ska till Söder” verklighet och inte enbart poesi. Men även om detta inte skulle inträffa så har vi fått vara med om en fantastisk säsong. Sista omgången och Hammarby är med i racet. Det är klart att du ska ha ett program som minne av denna match. Redan ett dygn före match har över 100 hammarbyare förbeställt ett exemplar!

Supportrarnas Matchprogram nr 192 innehåller en  huvudintervju med Richard Magyar som bland annat berättar lite mer om tiden i Tyskland. Vi analyserar hans ”perfekta match” tillsammans med fotbollsmatematikern David Sumpter.
Vi har också intervjuat  Häckentränaren Andreas Alm och i Connections Hammarby-Häcken är det just tränarna som är de främsta beröringspunkterna.
Vår supporterpanel får tycka till om plus och minus under säsongen och under vinjetten Hammarbyism berättar förre spelaren Jens Gustafson om sitt engagemang i Barndiabetesfonden.
Hammarbys målvaktshistoria har löpt som en röd tråd under säsongen. I denna sista del tittar skribenten Jonas Cederquist i spåkulan och snackar med framtidsmålvakten Oliver Dovin,
Ett år har gått sedan Kennedys avskedsmatch. Vi har tagit ett snack med ikonen om känslorna för klubben, livet och framtiden.
Dessutom innehåller programmet Jag & min tröja med en capo i klacken, quiz, spelarporträtt, statistik, laguppställningar och mycket mer.

För dig som vill beställa hem ett ex och få det skickat till brevlådan så går det att göra via webbshopen

Programmet kommer också att säljas i 69:ans Spel & Tobak från fredag eftermiddag.