Matchprogram Nyheter

Ett program värdigt en final!

Äntligen gör vi matchprogram igen. Inför cupfinalen släpper vi vårt mäktigaste program hittills.  – Det här ska bli ett samlarobjekt, säger redaktör Magnus Hagström.

Den viktigaste matchen på över ett decennium har fått Supportrarnas Matchprogram att pressa den ideellt arbetande organisationen till max. Vi gör ett program som är mer genomarbetat och innehållsrikt än någonsin tidigare. Vår ambition är att toppa avskedsprogrammet till Kennedys sista hemmamatch 2018.

– Det programmet var unikt på sitt sätt. Det här är snarare en kombination av ett riktigt bra matchprogram och ett riktigt bra nummer av Supportrarnas Magasin, säger Magnus Hagström.

Det innehåller allt man förväntar sig inför den aktuella matchen i form av intervjuer, statistik och bakgrund kring båda lagen. Bland annat får vi träffa Billborn, Andreas Alm, Leo, Paulinho och Fjóluson.  Vi har också låtit oss inspireras av brittisk tradition att satsa extra på innehållet i just finalprogram. Bland annat tittar vi bakåt på Hammarbys tidigare cupfinaler – herrlagets 0-1-förluster 1977, 1983 och 2010 samt damernas  cupvinster 1994 och 1995. Dessutom listar vi herrlagets samtliga matcher i Svenska cupen från 1941 och fram tills nu – finalen blir faktiskt den 200:e matchen i cupen.

– Vi tror och hoppas att det här ska kunna bli vårt mest säljande program någonsin. Det finns ett uppenbart samlarvärde i ett program till denna historiska match. Kennedyprogrammet sålde 3 500 exemplar, vårt mål är att att slå det. Vi är övertygade om Hammarbysupportrarna återigen kan visa andra lags supportrar styrkan i hammarbyismen, säger Magnus Hagström.

Så köper du programmet

• Beställ via vår webbshop och få i brevlådan veckan före finalen.

• Köp på 69:ans Spel & Tobak eller från Planet Football i Arenagången från fredag 21 maj.

• På Södermalms gator och krogar den 30 maj.