Program 2013

Köp ditt exemplar av Söderstadion Forever!

Som ordförande i föreningen Supportrarnas Matchprogram är jag otroligt stolt över den här boken. Jag vet att de fyra författarna har slitit otroligt hårt men nu när jag sitter här med den slutgiltiga produkten så vet jag att allt deras uppoffrande arbete sannerligen har varit värd det.

Det är ett viktigt dokument över vår historia. Ett dokument som kommer att läsas av generationer framöver. Att vi har sett till att säkra just det gör mig alldeles varm i hjärtat.

Boken kommer att säljas i samband med olika Hammarby-arrangemang av oss i föreningen. Första möjligheten blir utanför arenan inför matchen mot Degerfors. Precis på det där lilla torget framför entréerna, där vi brukar stå och sälja vårt matchprogram, där kommer det i morgon att finnas ett bord som syns tydligt om du tittar efter våra flaggor med Matchprogramsloggan på. Magnus Hagström kommer att finnas där och tänk, jag tycker att du ska försäkra dig om ett exemplar.

Boken kostar 300 kronor och vi kan vid detta första tillfälle bara ta emot kontanter. Självklart kommer vi även att sälja ett jäkligt bra matchprogram också!

/Pernilla Olsson, Ordförande för Supportrarnas Matchprogram