Nyheter Program 2020

Nytt magasin och nytt matchprogram

Det händer mycket den 27 augusti. Både jubileum för när Hammarbyfans skrev historia inom svensk läktarkultur och kval till Europa League. Vårt bidrag blir ett fullmatat magasin och ett Europaprogram.

Supportrarnas Matchprogram har inte legat på latsidan under sommaren. Nu kan vi presentera vad vi har jobbat med: Ett nytt nummer av Supportrarnas Magasin och ett program inför mötet med Puskás Akadémia. Båda publikationerna kan beställas här och de kommer skickas hem lagom till den 27 augusti förutsatt att vi fått beställningen i tid.

– Magasinet har varit en sak som håller oss själva uppe denna säsong. Vi hoppas att vi också kan bidra till att andra hammarbyare håller gnistan vid liv när vi inte kan umgås som vanligt kring Hammarby. Vårt tredje nummer är riktigt starkt och det känns roligt att kunna bjuda på ett kapitel ur min och Jonas Cederquists kommande bok Hösten 70 , säger Magnus Hagström , redaktör.

Dessutom innehåller magasinet en längre intervju med Jocke Björklund, intervju med Ellen Gibson, ett reportage om Hammarby rugbys damsektion, ett bildreportage med vår fotograf Hasse Fridéns bästa bilder på samspelet mellan laget och supportrarna, en hel del historia och nostalgi, Bajenkryss, illustration av Mica Eriksson samt mycket mer.

Samtidigt släpps ett Europaprogram till matchen mot Puskás Akadémia.

– En kvalmatch till Europa League är en så pass speciell händelse att det förtjänar ett matchprogram även om vi inte får se matchen på plats, fortsätter Magnus Hagström.

OBS! Du som har Supportrarnas Matchprograms säsongskort eller är brevlådeprenumerant behöver inte köpa vare sig program eller magasin – till dig skickas båda skrifterna hem i brevlådan.

Så köper du magasinet och programmet:

• Via vår webbshop.

• På 69:ans Spel & Tobak (från den 25-26 augusti).