Matchprogram Nyheter

Matchprogrammet är tillbaka på riktigt

Efter enstaka Europaprogram är vi tillbaka på banan. Med start mot Varberg blir det allsvenska matchprogram igen. Hoppas ni finns kvar!

Det är snart två år sedan. Det var  i sista omgången och ett SM-guld stod på spel. Trots att vi vann mot Häcken med 4-1 räckte det inte hela vägen. Sedan dess har vi inte gjort allsvenska matchprogram. Pandemin gjorde att Supportrarnas Matchprogram valde att tillfälligt upphöra med utgivningen och istället producera magasin. Cupfinalen och Europamatcherna kunde vi inte motstå, men nu drar vi igång igen på allvar. Från och med Varberg blir det allsvenska matchprogram till varje match. Vi har samlat våra trupper och är mer motiverade än någonsin. Vi hoppas naturligtvis att ni finns kvar.

I detta program intervjuar vi Amoo som tog emot vår reporter Tommy i sitt hem i Årsta. Förutom intervjun fick Tommy hjälpa till att översätta ett argt brev från grannen. Andra välbekanta inslag är motståndarbevakning, damfotboll, övrig Hammarbyidrott och historielektionen – denna höst med fokus på herrlagets olika hemmaarenor genom tiderna.

Under hela säsongen har vi fått frågor om hur det blir med Matchprogrammets säsongskort. Vissa har velat köpa kortet utan krav på motprestation från oss. Det värmer något enormt. Nu har vi dock beslutat att inte sälja kortet alls i år, ni får i stället köpa program till varje match. Det finns tillgängliga på matchdag samt via vår webbshop. Det blir dock inte möjligt att få programmen hemskickade före aktuell match.

Som vanligt kan ni köpa programmen av våra säljare på krogarna längs Götgatan, på 69:ans Spel & Tobak samt såklart kring arenan.

Det går också att beställa matchprogrammet och våra andra produkter här.