Matchprogram Program 2013

Supportrarnas Matchprogram #8 – Hammarby – Örgryte

På lördag är det inflyttningsfest. Nytt hem ska invigas. Biljett-trycket är stort. Längtan och peppen är ännu större. Hoppas ni även väljer att köpa matchprogrammet.

Supportrarnas matchprogram fick fin hjälp att med kort varsel komma in på nya arenan tillsammans med huvudintervjuade Christophe Lallet för att ta bilder. Hasse Fridén har som vanligt lyckats fånga det bra i bild medan Gustav Gelin lyckats precis lika bra med att fånga Lallet i ord. Bra surr med Christophe. 

Eftersom lördagens match är speciell så väljer vi att slå på stort även denna gång. Vi har utökat sidantalet till 32 sidor och för att finansiera denna ökning kommer vi även att denna gång ta 30 kronor för programmet. 

I programmet finns bland annat en bildspecial från sista kvällen på Söderstadion. Jättefina bilder som du absolut vill ha i din samling. Jag har haft förmånen att kunna titta på dem många gånger på datorn men längtar enormt mycket efter att få se dem i papperstryck. 

I numret kan du även få se en arenaskiss där du kan se var olika grupperingar valt att ställa sig. Du kan även läsa på om andra klubbar som gjort arenabyten. Per Cornell tar naturligtvis pulsen på motståndarlaget genom att intervjua tränare Marcus Lantz.

Jonas Cederqvist fortsätter sin historiska vandring genom säsongerna och har nu kommit fram till 2004. Året då Hammarby publikrekord på Söderstadion sattes. Sandra har gjort en lista med ingen mindre än Kung Kennedy där han redogör för sin klubbresa i Europa. 

Själv har jag gjort en liten halvtidssummering gällande U19 och U21. Utöver ovanstående finns naturligtvis bägge lagens trupper, aktuell statistik och mycket mycket mer.

Allt detta får du för 30 kronor. Vi kommer att ha försäljare utanför arenan men vi kommer även att sikta in oss på försäljning kring Medborgarplatsen och marschen därifrån. 

Väl mött i vimlet. Och tack för att ni köper Supportrarnas Matchprogram. 

Pernilla Olsson
Ordförande för föreningen Supportrarnas Matchprogram

PS: Alla med jämna pengar är hjältar!