Nyheter

Prenumerera på Supportrarnas Matchprogram

Vill du vara säker på att inte missa något nummer av Supportrarnas Matchprogram?
Du kan prenumerera på Supportrarnas Matchprogram även 2017 – 15 program för 499:- inkl porto.

Supportrarnas Matchprogram gör sin tionde säsong på Hammarbyläktaren 2017. Även den kommande säsongen finns möjligheten att prenumerera på programmet, du försäkrar dig därmed om samtliga 15 matchprogram från Bajens seriematcher i Allsvenskan. Lösnummerpriset i år är 30 kronor, en prenumeration kostar 499:- och inkluderar kuvertering och portokostnader.

Du tecknar din prenumeration genom att fylla i formuläret nedanför, samt sätta in 499:- på Supportrarnas Matchprograms bankgiro 629-7279. Så fort betalningen är gjord registrerar vi dig i prenumerantregistret.

Alternativt skriver du ut nedanstånde PDF-fil och postar den till Supportrarnas Matchprogram.

Vi skickar programmen dagen efter match i kuvert till den postadress prenumeranten uppgivit. Kom ihåg att meddela eventuell adressändring. Supportrarnas Matchprogram ansvarar inte för Postens hantering. Prenumerationskostnaden inkluderar programmen vid samtliga Hammarby Fotbolls seriematcher i Allsvenskan. Eventuella övriga utgivningar ingår inte men prenumeranter kommer att informeras om sådana.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

OBS! Ett bekräftelsemejl skall komma till din e-postadress. Den skickas manuellt av oss och kan därför dröja några dagar. Har du inte fått ett bekräftelsemejl så kontakta oss via ovanstående e-postadress