Matchprogram Program 2015

Hammarby – Sundsvall, Supportrarnas Matchprogram nr 4

Missa inte dagens matchprogram!

”MATCHPROGRAM! 30 kronor!

De flesta som besöker Hammarbys matcher har någon gång hört programförsäljarnas rop. En hel har också upptäckt att det bjuds högklassig Hammarbyläsning för de 30 kronorna. Det nya numret innehåller en intressant intervju med Johannes Hopf som betar av ämnen som tysk målvaktsträning på youtubeklipp och hans mammas bokutgivning.

Bortatränaren Roger Franzén listar höjdpunkter från Hammarbytiden, det blir nostalgi från 1947, 1969 och 2001. Dessutom: Patronerna (GIF Sundsvalls organiserade supportrar), Vi3, derbybilder, statistik, laguppställningar, grattis till gammal målvaktsfavorit som numera har sin son i A-lagstruppen, en titt på friidrotten och andra aktuella Hammarbyidrotter. Och så ger sig redaktören in i bengaldebatten. Köp av säljarna utanför arenan eller vid Hammarbys souvenirförsäljning.”

SMP2015-5-Omslag