Matchprogram Program 2019

Hammarby – AFC Eskilstuna #2 – 2019

Vi följer upp vårt 40-sidiga premiärprogram med 40 nya sidor om Hammarby – allt från fotboll till rodd. Huvudintervju är Simon Sandberg.

I programmet mot AFC Eskilstuna har vi träffat en av lagets hittills bästa spelare – Simon Sandberg. För Matchprogrammet berättar han om livet i Hammarby, varför han går under smeknamnet ”Baggen” och varför han älskar att skapa musik. Vi tittar också närmare på hans offensiva spel och vad som skiljer det från förra säsongen.

Vi har också intervjuat Hammarbys nya dataanalytiker, eller data scientist som han vill kalla sig. David Sumpter är en brittisk matematikprofessor som bor i Uppsala och jobbar halvtid i Hammarby sedan några veckor. Han har skrivit storsäljaren Fotbollens matematik (Soccermatics) och har utvecklat statistiksajten twelve football.

Som vanligt innehåller matchprogrammet en allsvensk krönika signerad Gustaf Granqvist, fyllig bortalagsbevakning, den historiska serien om våra stora målvaktsprofiler, damfotboll, quiz, panelen samt övrig Hammarbyidrott. Dessutom statistik spelare för spelare och omgång för omgång.

Beställ matchprogrammet här