Matchprogram Program 2019

Hammarby – Elfsborg #8 2019

Hammarby tar emot Elfsborg på Nya Söderstadion och precis som vanligt bjuder Supportrarnas Matchprogram på ett 40-sidigt nummer med mycket Bajenläsning!

Hemmamatch innebär nytt nummer av Supportrarnas Matchprogram, vårt 185:e nummer sedan vi började det här projektet 2008. Då gjorde vi en åttasidig tidning i A5-format, nu är vi uppe i 40 sidor och formatet är det större B5 i likhet med de flesta engelska programmen.

Hammarby-Elfsborg 22/7-2019
Hammarby-Elfsborg 22/7-2019

Vad bjuder vi då på denna gång? Den spelare vi träffat är Vladimir Rodic, vår skribent Tommy Fagerberg har suttit med honom på Charles Dickens och haft ett öppenhjärtigt snack över en matbit.Vi har också intervjuat den alltid tillmötesgående Stefan Billborn som får analysera första halvan av säsongen. Vidare blick på det genomförda dam-VM:et ur ett Bajenperspektiv – rätt mycket Hammarby faktiskt.Vinjetten exilbajare har lyssnat med Erik Israelsson om hans öden efter åren i Bajen. Som alltid också titt på motståndarlaget, damsidan, quiz, statistik och lagbilden i stort format från senaste hemmamatch.

Köp programmet under måndagen av säljarna på Söder och utanför arenan. Eller i 69:ans Spel & Tobak. Kontant eller swish, 40 bagis. I efterhand hittar du även matchprogrammet i vår webbshop.