Matchprogram Program 2020

Ludwigson först ut i Matchprogrammet

Årets första matchprogram är här. Vi inleder en intensiv säsong där vi räknar med att producera fler program än någonsin tidigare. Nyförvärvet Gustav Ludwigson blir vår första spelarintervju.

När säsongen börjar på allvar med matcher i Svenska cupen innebär det också årspremiär för Supportrarnas Matchprogram. SMP har tagit fram ett 16-sidigt program som säljs för 20 kr och innehåller flera intervjuer, tack till spelarna som lämnat laget, Bajenkrysset och cupfakta.

Huvudintervjun denna gång är med Gustav Ludwigson.

-Det är en spännande spelare som vi är nyfikna på. Den här intervjun är ett bra sätt att lära känna honom lite bättre, säger Matchprogrammets redaktör Magnus Hagström.

Intervju också med Varbergs tränare Joakim Persson, som minns förra årets cupmöte mellan lagen med viss glädje, trots att hans lag då förlorade med 3-0. Tre profiler i Varberg uppmärksammas – att programmet valt Robin Tranberg som en av dem kanske inte förvånar med tanke på hans bakgrund i Bajen.

Vidare har programmet tagit ett snack med supporterföreningen Bajen Fans nyligen omvalde ordförande Jonas Karlsson Öhlin. Han berättar bland annat att senaste årsmötet antog en motion om att föreningen ska motarbeta VAR i svensk ligafotboll.

Programmet köper du av säljarna utanför arenan, eller på 69:ans Spel & Tobak på Götgatan 69. 20 kr som sagt i cash eller via swish 1234 1817 98.

För er som har skaffat Matchprogrammets säsongskort, gäller kortet för de två gruppspelsmatcherna i cupen. Kortet kostar 550 kronor och kan beställas via vår webbshop. Kortet går att köpa hela vägen fram till den allsvenska premiären.