Nyheter

Utökad upplaga av slutsåld vinylsingel

Vinylsingeln ”Vi ses snart igen” sålde slut direkt. Nu utökar vi upplagan. Överskottet går till Hammarbys ungdomsverksamhet.

Det finns många hammarbyare som på sitt sätt gör motstånd mot den ”inställda säsongen”. Från vår sida har det främst handlat om att producera Supportrarnas Magasin i stället för matchprogram. Men nu kan vi stolt presentera vår nya satsning: låten ”Vi ses snart igen” på vinylsingel. Utgivningen sker i samarbete med Magnus Carlson, David Ritschard och Hammarby och merparten av överskottet går till Hammarbys ungdomsverksamhet.

– Det känns värdigt att låten får komma ut även i fysisk form. Vi är många som har lagt ner väldigt mycket jobb på låten som nu har passerat en miljon lyssningar. Kul att kunna hålla en vinylsingel i handen om några veckor, säger David Ritschard.

Han har hela tiden fått ”regional uppmuntran” på östra Södermalm där han jobbar som gjorde att han trodde stenhårt på idén med en vinylsingel.

– Men det behövdes någon som kunde gå in med stålar. Jag är väldigt tacksam över att Matchprogrammet kunde göra det. Det känns bra att det har skett på gräsrotsnivå.

Magnus Carlson var inte svårövertalad.

– Allt jag ger ut kommer också på vinyl så det känns fantastiskt kul att även den här låten får göra det – det blir också min första egna skiva i min Hammarbyvinylsamling. En sak som gör mig extra glad är att vi har fått in ”Platsen i mitt hjärta” på b-sidan.

Vad tror du att det här kan betyda för hammarbyare?

– En sån här sak bevisar Hammarbys storhet som en folklig rörelse. Vilka andra lags supportrar gör en vinylsingel ett sånt här år? Det finns ett engagemang och fantasi kring Hammarby. Jag hoppas att låten och singeln har bidragit till något positivt.

Vinylsingeln är tryckt i en begränsad upplaga och utkommer i december. Många hammarbyare har redan säkrat sitt exemplar genom att göra en förhandsbeställning i Matchprogrammets webbshop.

– Det är bara en tidsfråga innan den säljer slut. Min uppmaning är att passa på, den kommer inte gå att få tag på senare, säger Magnus Carlson.

 

Vinylsingel i begränsad upplaga

  • Singeln utkommer i början av december men säljs redan i vår webbshop.
  • A-sidan: ”Vi ses snart igen”, b-sidan: Platsen i mitt hjärta”.
  • Största delen av överskottet går till Hammarbys ungdomsverksamhet.