Matchprogram

Tekie huvudperson i programmet mot Elfsborg

Såväl hemma- som bortapremiär är avklarad. Nu går Allsvenskan in i någon sorts serielunk – och det ska inte underskattas! Inför matchen mot Elfsborg har Supportrarnas Matchprogram i vanlig ordning tagit fram ett 32-sidigt program.

I den större spelarintervjun är det Tesfaldet Tekie som är huvudperson. Han får bland annat berätta om utlåningen förra säsongen och hur det har varit att komma tillbaka till Bajen under Hellberg och Selinis ledarskap. Dessutom bjuder han på snabba svar om favoritmat, spelarförebilder och livet efter fotbollen.

Som vanlig är matchprogrammet också fyllt med smått och gott från Hammarbysfären. Läs om Damtifogruppens fortsatta storsatsning, tränarlegendaren Lacke Hall, 90-talsfanzinet Fjärde bytet och ex-hammarbyare i Stockholmsfotbollen.

Matchprogrammet Hammarby-Elfsborg köper du av våra säljare utanför arenan eller på Södermalm under matchdag. Det finns också i 69:ans Spel & Tobak på Götgatan för den som har vägarna förbi där.

Du kan också köpa programmet i vår webbshop och få det hemskickat i efterhand.